• Сензори за оксиметрија
 • Хубер игла
 • Вградлив порт

 

ЛИНИЈА НАВЛАЖНУВАЧИ

 • Навлажнувачи и додатна опрема
 • Комора за навлажнување
 • Кружен систем за вентилација при респирација
 • Апарати и опрема за оксиген терапија
 • Навлажнувачи со интегриран генератор на проток

 

ЛИНИЈА ЗА ХИГИЕНА НА ПАЦИЕНТИТЕ

 • Тампони за орална хигиена со сода бикарбона
 • Нетретирани тампони за орална хигиена
 • Нетретирани педијатриски тампони за орална хигиена
 • Тампони за аспирација и бикарбонат – 2 парчиња блистер
 • Нетретирани тампон-четкички
 • Влажна шампон капа