Чистината на памукот кој се користи во нашите фабрики го прави погоден за употреба во здравството. Во контакт со оштетена кожа треба да се користи како бариера за компресија и апсорпција на ексудатот, за чистење на надвошрени рани и при инјекциона терапија. Нашиот асортиман вклучува производи за лична хигиена, као што су тупфери, блазници за чистење лице и памучни стапчиња.

 

 

 

 

 

 

 

ВАТА

 • Вата марка Oro 100 гр.
 • Вата марка Oro 250 гр.
 • Вата марка Oro 500 гр.
 • Вата марка Oro 1000 гр.
 • Вата марка Oro во ролна 500 гр.
 • Вата марка Oro во ролна 1000 гр.
 • Вата марка India extra 50 гр.
 • Вата марка India extra 100 гр.
 • Вата марка India extra 250 гр.
 • Вата марка India extra 500 гр.
 • Вата марка India extra 1000 гр.

 

ЛИНИЈА WELLNESS

Козметичките производи се направени од чиста и мека вата која не подлежи на абење или лупење, идеална е за лична хигиена и чистење лице

 

 • Режана вата 60гр.
 • Режана вата 100 гр.
 • Тупфери бели 40 парчиња.
 • Тупфери обоени 42 гр.
 • Тупфери обоени 90 гр.
 • Блазници 40 парчиња.
 • Блазници 50 парчиња.
 • Блазници 80 парчиња.
 • Блазници Макси 40 парчиња.
 • Тупфери Faldine 60 парчиња. 

 

ЛИНИЈА ПАМУЧНИ СТАПЧИЊА

Памучните стапчиња се произведени со потполно биоразградливи и не-токсични суровини. Наменети се  за чистење на очниот капак и надворешниот дел на увото.

 • Памучни стапчиња за бебиња 56 парчиња.
 • Памучни стапчиња 100 парчиња.
 • Памучни стапчиња 200 парчиња.
 • Памучни стапчиња 300 парчиња.

 

Најавете се и преземете го каталогот