Фокусот кон негата корисниците и желбата да се избере производ што ќе одговара на специфичните барања на клиентите го фаворизираа создавањето на линијата на специјални производи за инконтиненција.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СРЕДСТВА ЗА ИНКОНТИНЕНЦИЈА КАЈ ВОЗРАСНИ

 

ЛЕСНА ИНКОНТИНЕНЦИЈА

 

НОВИТЕТИ

 

AIR DERMO

Производите FARMEX AIR DERMO се резултат на постојаното истражување и развој со цел на задоволување на новите потреби на пациентите со проблеми со инконтиненција.

Новиот надворешен слој кој и овозможува на кожата да дише, претставува најиновативно и прикладно решение за пациентите со посебна деликатна и осетлива кожа,  на кои им е потребен мек и сув контакт.

Новите помошни средства овозможуваат циркулација на воздухот и спречуваат компликации на кожата.

Освен тоа, новите производи се удобни благодарение на својата мекост и не шуштат.

Посебниот ублажувачки лосион кој е нанесен на површинскиот слој и дава смирувачки својства на осетливата кожа.

Комбинацијата на слојот кој и овозможува на кожата да дише и ублажувачки лосион и даваат на air-dermo линијата ефикасан систем за заштита на кожата со што се спречување црвенилото на кожата.