Апсорбирачките подлоги Morbidoso можат да се користат за заштита и одржување чисти пределите каде што вашето милениче најчесто се движи. Овој производ е идеалан за патувања, затоа што пакувањето је исклучително компактно.
Производот е многу функционален и е прилагодлив на сите начини на употреба
 

 

 

 

 

Најавете се и преземете го каталогот